Lappantyú Creative Commons License 2005.09.23 0 0 165

és ennek a te változatodnak nincsen olyanja, hogy csak ebéd? mert nekem nem kell reggeli-uzsonna-vacsora, azt simán megoldom otthon, főzök magamnak. mármint úgy főzök, hogy a páromnak/kisfiamnak nemdiétásat és ebből kihozok valami kombinációban magamnak diétásat. nekem csak az ebéd, ami kell, hogy hozzák ide a munkahelyemre. ezért választottam az eurofood 500 kcal-os ebédjét.

 

amúgy ez is tök jó, a héten ettem és teljesen meg vagyok elégedve, talán levesben nem jók ezek sem, azok olyan menzás-sós-zsírosak. viszont baromi jók desszertben: nem gejl, de jó kis cuccok, nekem azok a kedvenceim. :-) sajna, tápanyagtartalom itt nincs, de hát végülis megvagyok nélküle.

 

én most azt csinálom, mert fogyni már nemigen akarok (maximum egy kilót), hogy egy olyan 2000 kcal-os napi étket tartok, figyelve arra, hogy reggel legyen a bőséges szénhidrát, délben ez a menüebéd (mondjuk ez szerintem elég szénhidrátdús, de talán még belefér), az uzsonna-vacsora pedig úgy, hogy ne legyen benne kenyér, köret, inkább csak tejtermék, húsféle. és gyümölcs, ami biztos nem kéne, de nekem az az én végzetem. :-)) és heti ötször fél óra szobabringa. remélem, ezzel szinten tudok tartani.

Előzmény: H_G (164)