Regős Judit Creative Commons License 2005.09.26 0 0 694
Kedves Sony!

Nagyon, nagyon gratulálok! Ha jól emlékszem Te voltál az első kérdező a Fórumon, és akkoriban született meg a Babócád! Hát ez szuper, hogy most pedíg jön a Tesó!
És gratulálok Babó számolási tehetségéhez is! Ez tényleg nem semmi, hogy 2 évesen 9-ig tud számolni. az én kislányom most lesz 3 és fél éves , de neki még mindíg 3 után jön az öt, vagy a hét. Hogy, nehogy megharagudjon majd rám, ha megtanul olvasni, és elvassa amit most írtam, gyorsan megemlítem, hogy viszont mondókázást ő is hamar kezdte. Nem mintha azt gondolnám, hgy ez valami verseny lenne, de azt belátom, hogy a szülői szívet melengető érzés, amikor a kis csemetéje még csak az előbb bújt ki, és máris kívülről fújja az Altatót, vagy 2 éves korára 9-ig számol.

Azt hiszem, hogy a vizelet vizsgálat kötelező velejárója a védőnői viziteknek. Azt viszont biztosan tudom, hogy az orvosi vizsgálatok előtt mindíg csinálnak vizelet vizsgálatot. Azt nem igazán ajánlom, hogy házilag ellenőrízd a vizeleted, mert a terhesség alatt megváltoznak a viszonyszámok. Szóval lehet, hogy amit a teszt eltérésnek értékel, az a terhességben teljesen normálisnak tekinthető. Szerintem jobb, ha ezt az értékelést szekember végzi.

Az teljesen érthető, hogy szeretnél minél többet tudni a Pocaklakódról, ezért hiányolod a szívhang hallgatást. Én tudnék neked ajánlani egy meditációs módszert, amivel külső beavatkozás nélkül, igazán sokat megtudhatsz a magzatodról. Nézd meg a www.anoezerarca.hu honlapját, azon belűl pedíg az anyáknak szóló programokat. Lehet, hogy a képek között még ismerőst is fogsz látni... Az ott elsajátított terhesmeditációs módszerrel én még a kislányom arcát is láttam, még mielőtt megszületett volna. Bálint pedíg a 12. héten megüzente magáról, hogy kisfiú. Ebben a módszerben semmi ezoterikus nincs, csak segít észrevenni és értelmezni a magzat jelzéseit!
üdv.: Judit
Előzmény: Sony (692)