Herr X Creative Commons License 2005.10.03 0 0 1232

Sajnos azt kell mondjam, hogy én is egyre kevésbé hiszek a végrehajtó szervek munkájában.

 

Ha valaki kárt okoz a másiknak (vagyon, élet, bármi), akkor hiába van igazad, hiába mondják, hogy a másik vétkes, szabálytalan, ha a másik röhög a pofádba, kihívod a rendőrt, az meg csak annyit mond, hogy polg. peres eljárást indítsd meg.

 

Ugyanez, amit én is tapasztaltam és ma már a hírek is mondta, a parlagfű elleni kemény fellépés. Minden médián fenyegetőzik a hatalom megtestesítője, hogy most aztán 20mhuf bírság is ki lesz szabva, aztán amikor az önkorminak írok egy levelet, hogy a környéken van pár telek, ahol ember magasságú gazok voltak. A válasz e-mailben nem megköszönték és elrendelik a kényszerkaszálást, hanem írjam meg konkrétan, magyarul jelentsem fel, töltsem én az időm azzal, ami a végrehajtó hatalom feladata lenne.

 

Az meg a non-plusz ultra volt, hogy az önkormi kijelölt még korábban egy területet a játszótérnek, amit lakók fognak megcsinálni, mert nincs pénz....A szombat délelőtt nagy része kaszálással, gaz húzkodással telt. Parlagfű hegyek.

És ez az önkormányzat saját területe!!!!

 

 

Szóval amíg a végrehajtó hatalom korrupt, gyenge, nem akar konfrontálódni a közelgő választások miatt, addig nem is lesz rend. Amíg ha valaki betonvasat ver le az aszfalt tövébe az előkertje védelmében úgy, hogy csak 10cm áll ki a földből, ami kiszabja a gumidat és a leverő csak röhög a pofádba, hogy te vagy a hülye, miért nem láttad, a rendőr is csak annyit tesz, hogy polg. peres eljárást kell indítanod és cseszik felszólítani a barmot a jogellenes állapot megszűntetésére, addig mit várjunk?!

 

Pont ezek miatt alakul ki a bosszúvágy a törvénytisztelő emberekben, mert a törvényt semmibe vevők nekik kárt okoznak, akinek pedig a törvény betartatása lenne a feladata, leszarják.