Sony Creative Commons License 2005.10.13 0 0 703

Kedves Judit!

 

Köszi a választ! A Fognyűvő Manó szerencsére nem jutott eszembe. Mióta egyébként megírtam a kérdést, javult a helyzet, biztosan azért, mert megnyugodtam, hogy kapok jó tanácsot :)

Elkezdtünk neki bohóckodni, így ugyan negyed óráig tart egy fogmosás, de legalább jó kedvvel fejezzük be. És úgy döntöttem, egyelőre a reggeli fogmosásokat hanyagoljuk, csak a kezébe adom a kefét, amíg én fogat mosok, és azt csinál vele, amit akar.

Az elektromos fogkefétől valószínűleg frászt kapna :) De ma voltunk új fogkeféket venni, és hagytam, hogy ő válassza ki.

 

Hát azt hiszem, eddig tényleg bebizonyosodott nekem, hogy csak az nehéz a gyereknevelésben, amit túlreagál az ember :) Csak az a baj, hogy néhány dolgot már csak szeretetből túlregálunk, nehéz tárgyilagosnak maradni, ha például teljes sebességgel rohan az úttest felé. Még nem tudom, hogy álljak hozzá a dohányzás kérdéséhez. Nagyon nem szeretném, de nem akarom annyira tiltani, hogy az ellenkező hatást váltsam ki belőle. Remélem, mire akkora lesz, már kimegy a divatból :I

 

Sony

Előzmény: Regős Judit (702)