geszthi Creative Commons License 2005.10.21 0 0 324
Igy mulik el a vilag dicsosege...

Most mar egybol valt Orban es jaj ne koltsenek olyan sokat a partok kapmanyra. Aha.

Orban 2005 : "Hol van az előírva, hogy a kampányban minden televíziós csatornán, minden villanyoszlopon és minden postaládában meg kell jelenni? A kampánynak különböző intenzitású fajtái vannak. Magyarország egy amerikai típusú kampányra rendezkedett be, de Svéd- vagy Finnországban ez nem így van.

Hogyan lehet előírni a kampánystáboknak - amikor minden pártvezetés a lehető legtotálisabb elérést szeretné megvalósítani -, hogy költségkímélő verziót válasszanak?

Nem kell új dolgokat kitalálni, Európában már számos szabályozás létezik, ami a kampányokat átláthatóbbá, a pártfinanszírozást pedig ésszerűbbé teszi.

Ha már itt tartunk: a Fidesz országgyűlési kampánya elkezdődött, vagy nem? Miközben a napokban többek között új gazdaságpolitikát hirdetett egy tízezres tömegrendezvényen, a pártvezetés még mindig azt állítja, hogy a Fidesz nem kampányol.

Számunkra a kampány 72 nappal a választás első fordulója előtt kezdődik. Az tény, hogy a kormánypártok bevallottan megkezdték a kampányukat, amire szakértők becslése szerint három hónap alatt közel egymilliárd forintot költöttek el. Mi ebben nem tudjuk, és nem is akarjuk állni a versenyt. A Fidesznél a választásokra való felkészülés utolsó szakasza november 6-án kezdődik el, a második szövetségi gyűlésünkkel. Most nem történt más, mint hogy lezártuk a "Nemzeti Konzultációt", ami véleményem szerint a magyar demokrácia történetének eddigi legnagyobb szabású akciója volt."


Előzmény: prenotalis (-)