Sony Creative Commons License 2005.10.26 0 0 716

Kedves Judit!

 

Hát, a játszótéri közösségbe úgy belepottyantunk. Körbejártuk a környék játszótereit, és a legszimpatikusabbnál ott ragadtunk. Írtam már, milyen mókás a helyzet most? Nyáron mindenki eltűnt, az egész csapat, én is ritkán jártam ki, mert a terhesség első három hónapján nagyon fáradt voltam. Na most kiderült, hogy mindenki terhes :) Tavasszal jön az utánpótlás :)

Egyébként Irigyék szerencsére itt nincsenek, azt máshol láttam, ki is akasztott rendesen. De volt más döbbenetes kalandom is így a játszótereken, nagyon jó hely arra, hogy különböző kultúrákkal, sorsokkal szembesüljön az ember, izgalmas, bár néha lesújtó élmény. Én nagyon sokat tanultam belőlük, pedig eddig sem jártam csukott szemmel a világban.

Biztos nem jó egyébként Irigyék gyerekének lenni, bár azt hiszem, számára ez nem tűnik fel, sőt, talán még a szülői megbízhatóság jelképeként is felfoghatja, ha a mamas mindig segít.

 

Az altatásnál ma azt próbáltam ki, hogy a délutáni alvást kihagytam. El is aludt este, mint a kisangyal, 5 perc alatt! Azt hiszem, azt csinálom majd, hogy nem altatom délután, így este biztosan fáradt lesz, így nyitott az alvásra, és így lesz esélyem arra, hogy kialakítsak valami szokást, amivel délután is próbálkozhatok. Azért ez izgalmas dolog :)

Egyébként azért szeretnék valami jó módszert, mert nálam sajnos nem működött jól a dolog. Az esti merengés még csak hagyján volt, de ez együtt járt azzal, hogy reggel nagyon nem tudtam felkelni, és a délelőttök első felében használhatatlan voltam. Ami azt jelenti, hogy még a reggeli sem csúszott le, és amikortól meg mertem tenni (ach, a pofátlan kamaszkor :), végigaludtam az első és második órát. Na most a babán ugyanezeket a jeleket látom. Nem reggelizik, és 10 óráig csak épp létezik. Akkor is, ha véletlenül sikerül 8-9 körül elaltani! És bár nekem a tananyaggal nem volt problémám, meg szeretném őt kímélni a bosszúszomjas tanerők gonosz trükköcskéitől :) Nem, egyébként komolyabban. Azért szeretném megtanítani jól aludni, mert én még most sem tudok, és kifejezetten irigylem azokat, akik az ágyba kerülés után pár perccel már húzzák a lóbőrt :)

 

Sony

Előzmény: Regős Judit (715)