Herr X Creative Commons License 2005.11.09 0 0 1301

azért nem értek ezzel egyet, mert kisvárosunkban már írtam a polgármesternek is, hogy hogy a francba lehet az, hogy ha a település egyik végén jövök be, akkor a település kezdete tábla alatt ott egy 30-as tábla. Ha a "szemben" levő végén, akkor semmi, ha a 70-esen, akkor megint semmi, csak utána végig 40 van kirakva.

 

Most akkor ha az egyik végén jövök be, akkor 30, ha a másik hármon, akkor 50 ill. amennyit az adott szakaszra kitábláztak?!

 

És ha otthonról indulok, akkor mennyi?

 

Vagy hogy a t. csatornázók össze vissza takarják a táblákat áttetsző nejlon zsákokkal?

Összevissza pakolják ki az útszűkület, zsákutca táblát, vagy csak az egyirányú utca végén derül ki, hogy nem lehet balra menni, mert szétdöntötték az utat?

 

A válasz persze az volt, hogy szól a közútkezelőnek. Aztán vagy szólt, vagy nem , de már fél éve nem történt semmi. Így hogyan lehet "komolyan" venni a táblákat?

(Tudom, hogy az autós ne bírálja felül a táblát, de ha a település közepén "szabályos" 40-nel megyek, akkor a település egyik végén elhelyezett 30-as tábla miatt jól megbüntethetnek? Aztán vitatkozzak a rendőrökkel, hogy jónapot, de én nem azon a végén jöttem be, honnét tudhatnám?)

 

 

Szóval igenis tegyék rendbe az utakat és csináljanak rendet először, különben öncélú lyukfoltozásra használják az autósok pénztárcáját. Meg jó kis képviselői prémiumokra, mert az önkormányzat fejleszt, pozitív egyenleggel....