MegaX Creative Commons License 2005.11.15 0 0 874

Csak hogy ne maradjontéma nélkül a topic:

 

Én speciel több mint fél évet vártam a netre, de ez már rég volt.

Viszont a mai napig megbízhatatlan. Az, hogy tudok-e kapcsolódni, csak a jószerencsén múlik. MIlliószor reklamáltam, és ilyen értelmes válaszokat kapok, hogy reseteljem a modemet. Köszi!

 

Anyámék viszont kb. másfél éve egész jól elvoltak. Aztán a modemjük elkezdett nem bekapcsolódni. Monornet: Nem szabad kikapcsolni a modemet.

Ezt még lenyeltem. Majd teljesen tönkre ment a modem. Laza vita, meg értelmes válaszok az ügyfélszolgálatról. (Újratelepítettem a fél világot, hatszor hoztam létre a kapcsolatot, és nyegyvenszer reseteltem a modemet, mire elhitték, hogy gáz van.)

Jött a szerelő. (A beigért időpont után 2 nappal!)

Modem csere. Azóta 4 kb/sec sebességük van. Az is ingadozik. A leveleket a szerver 4-5 -ször küldi el, már ha sikerül letölteni.

 

Ismét újrainstall a fél rendszer, és a szokásos macerák, mire elértem, hogy kiment a szerelő. Sajnos én nem voltam ott. Nővéremet meg megpróbálta megetetni, hogy vírusos a gép. (Elbaszta! Egy nappal előtte néztem át a rendszert!) Majd miután látta, hogy ez nem jött be, elkezdte a rossz a hálókártya verziót hajtogatni, és kiszállási díjat akart fizettetni, anélkül, hogy rendbe rakta volna.

A laptopján valami autós honlapot mutogatott, hogy milyen jól megy, Viszont anyám kérésére megpróbálta az index.hu-t, amit nem sikerült letöltenie!!!

Majd aláiratott egy papírt, miszerint működőképes a rendszer. (Sajnos anyám némi megjegyzést odaírva aláírta. :-( )

 

Jelenleg itt tartunk, és nem hiszik el, hogy valami szar van, és nem létező vírus, ill kártyaproblémákra hivatkoznak.

Azon gondolkozom, hogy legközelebbi elbaszott napomat, amit a gép tesztelésével, telepítésével töltök, és eredményként ismét a modem/kapcsolat hibája jön ki, kiszámlázom a Monortelnek. Persze nem hiszem, hogy bármit is elérek ezzel, de talán valaki felkapja egy kicsit a fejét, és rákérdez a kissebb csoportvezetőknél, hogy ki ez a barom, és miért küld számlát!