Axióma Creative Commons License 2005.11.18 0 0 147

Lehet, hogy rajottunk a hugomek plafonon peneszedesenek az okara. Arra eddig senki nem gondolt, hogy felette beepitett tetoter van (nyeregteto), am nem volt hozza terdfal, igy a falak tavolabb allnak kintrol, mint a foldszinten. A teto meg tok szigeteletlen ugy onmagaban (a lakoteret szigeteltek), vagyis abban - az egyebkent "jarhato" - kis lyukban is, ami a szelen marad, gyakorlatilag semmi hotartas nincs. Termeszetesen ez a csik esik a furdoszoba szelere, es ott peneszedik...

Ezt mivel a legjobb leteriteni? Ha 1-2 even belul ugyis atepitene'k (emelessel, szigetelessel), es mashol egyelore nincs gond, erdemes-e megis vegig ezen a reszen szigetelni, vagy eleg lenne a furdo felett? Termeszetesen nem egyszeru a dolog, mert csovek mennek benne mindenfele, most akkor ezek koze kene tomkodni + fole, vagy eleg az egeszet egyben leteriteni valamivel? Az nem feltetel, hogy jarhato legyen. Milyen anyag ajanlott?

Rajzban is mellekelem, mert fel ev alatt nem jottunk ra pedig ott volt a szemunk elott, hatha mas is jar igy... (a kek a furdo, a penesz a festekszoros helyen jott elo persze).