Törölt nick Creative Commons License 2005.11.23 0 0 216

Marci, ha megfúrod az almát, nagy valószínűséggel megrohad, bármit is csinálsz vele, nem hiszem, hogy a lakk miatt volt.. Esetleg megpróbálkozhatsz olyasmivel, hogy esténként bepakolod a hűtőbe? :-D Bár négy hétig akkor sem hinném, hogy kihúzza..Én tavaly a narancsokkal jártam így: bekarcoltam a héjukat szép cirádásra, meg csíkosra, szúrkáltam bele szegfűszeget - nagyon jól mutatott egy-másfél hétig. Aztán a karcolások bebarnultak, a narancsok mumifikálódtak, és eléggé letargikus képet adtak.. Kár, hogy az újságok, amikben ilyen ötleteket olvashatsz, ezt a "mellékhatást" nem említik.. Az ilyen dekorációt legfeljebb ünnepek előtt egy-két nappal érdemes megcsinálni..

Előzmény: Sakk Marci (212)