kotoc Creative Commons License 2005.12.02 0 0 339

Szia!

 

 

Isten hozott!

Sok mindent próbáltunk már kitárgyalni. Javarészt elméleti síkon maradtunk, ezért is örülönk annyira Hentes2nek.

 

Átépítés: idő, pénz, energia (nem elektromos ;-) ).

 

Forgalomba helyezés: egy élet munkája és sok-sok pénz.

 

Eddig a gyárit elvetettük és többé-kevésbé azon fanyalogtunk, hogy egy gyár se csinál valójában semmit. Aztán nesze... :-)

 

A savas aksik felrobbannak??? És a gél aksik? Remélem, nem Perion indító aksin gondolkozol. Azt szintén kitárgyaltuk már korábban, hogy az indító aksik (értsd normál gk aksik) nem motor hajtására lettek tervezve. Ha az van a sufniban, el kell használni, mert így okozod a legkisebb környezeti terhelést. De új beszerzésnél pénzkidobás más követelmények szerint tervezett, neked nem megfelelő aksit használni. Szerintem. ;-)

 

Ha ötleteid vannak, amit meg akarsz vitatni, jó helyen jársz. Soha nem fog mindenki mindenben egyetérteni, de nem is arról szól a fórum. Azt te döntöd el, végül mit gondolsz és mit csinálsz. :-)

 

Ha pedig te leszel a barkács szekció első sikeres tagja és a tulajdonos szekcióban is elfoglalod a dicsőséges második helyet, isten-király-császár rangba kerülsz. Ebben az esetben viszont köteles vagy a méltatásért cserébe fényképeket, sztorikat, szívásokat, leírásokat, stb. közzétenni. ;-)

 

Gyere Fehérvárra, ha ráérsz.

 

Üdv

 

 

 

 

 

KotOC

/Knight of the Old Code/

Előzmény: Danidek3 (338)