borzimorzi Creative Commons License 2005.12.12 0 0 76

Hát, kedves Sierra, eddig még mindig élből visszautasítottam azokat az 5leteket, mikor valaki azzal akart nálam smúzolni, hogy több nő kéne a parlamentbe, mert akkor mennyivel jobban mennének a dolgok. Ha nem túl nyálasan vezette elő az illető, akkor felhívtam a figyelmét Agatha Christie önironikus figurájára (Mrs. Oliver?), aki nőnemű detektívregény-íróként folyton azzal példálódzik, hogy mennyivel jobb lenne, ha nő lenne a Scotlan Yard főnöke...

 

Viszont, ahogy így elnézem a Dajcs-féle "főnökként eldöntöm, hogy az tarthatja meg az állását, aki kedves lesz hozzám"-magatartást, a Mucuska-ügyet és ráadásul most még ezt is: hab a tortán. És a torta egyes rétegei csupán a parlamenti tesztoszteron-vezérelt kakaskodás különféle meneteiből állanak. Broáf.

 

Mellesleg, már bocsánat, de KL már csak a kora miatt is mi a fenének kandúrkodik, Viagra-túladagolástól akar elhunyni? Túl azon, hogy a pártját is égeti.

 

Egyre inkább úgy látom, hogy az egész mai politikai elitet el kéne küldeni kapálni és elölről kezdeni a pártalapításokat.

 

Csót:

b

Előzmény: sierra (75)