Frank Drummer Creative Commons License 2005.12.25 0 0 22

Hi,

 

En jelenleg Bp-n vagyok es edzek, tekerek. 

 

Sokaig montiztam, aztan egy edzotermi edzesen serult a prckorongom, de talan ez ennel osszetettebb dolgol volt. Majd 4 evig nem sportoltam, csak ettem es elhiztam.

 

Aztan jott a spinning hazankba (Acs Zoli es Lorincz Oliver oraira jartam es  JG meg a Schwinnel melozott egyutt), vmikor reg 1998 kornyeken. A fogyas 2 nagy szakaszra oszthato. 100->86. Nem siettem el. OSszel kezdtem a spinninget es kovetkezo ev tavasszra le is ment ez a 14 kilo. Majd egy ev es 72 kilo voltam. Ebbe sztem belejatszott, hogy elkezdtem futni is. Amit soha nem csinaltam addig.

 

De nekem a kajalassal alandoan gonom volt, hogy lemenjek 72 kilora, mar azert koplalni is kellett, nagyon oda kellett figyelni mit eszek. Ezert nem eroltettem

 

Most alapozo idoszakban 80-84 kilo vagyok (184 cm magas).... Testzsir 13-15% kozott....

 

Aztan a versenyidoszakban, ujra montizok a Bringabandaban ( www.bringabanda.hu ). Versenyidoszakban 76-78 kilo 10-12% testzsir.... JObban nem eroltetem. :-)))

 

Mondjuk ma mar ettem beigli, hokiflit, linzert, striiai meteltet, kalacsot, nem beszelve a tatar bifsztekrol....... Heti 8-20 ora kozot edzek. De sztem legalabb het 3-4 alkalom kell..... Kezd het 3-4 spinnnin oraval, vegyits bele futopadon setalast ... stb....

 

Erdemes szemelyi edzovel is konzultalni, aki havonta 2-3 alkalommal melletted van es motival.... de errol a kepzett szakemberek irjanak tobbet. Ezert en nem is irok. Csak szemlyes tapsztaltaim vannak. :-))

 

Udv,

FD

Előzmény: szomorce (19)