blbotond Creative Commons License 2006.01.04 0 0 87


Szóval, kedves Leszko! (Maradjunk a nicknévnél, remélhetőleg még sokszor viszontláthatjuk itt...)

Van egy mondás, ami kicsit vulgáris, de jól fejezi ki a közszerepet vállalók helyzetét: aki kurvának áll, ne csodálkozzék, ha megb....!
Én nem teszek mást, mint számon kérem az önkormányzaton azt a programot, amit az ő pártjaik (MSZP, SZDSZ) az üvegzseb-program keretében bevállaltak.

Tudom, hogy még nem eléggé haladt előre a várpalotai város digitális várossá szervezése -- miért is? nesze neked tudástársadalom --, de azért szívesen venném, ha tudnám, mire költik a pénzemet a polgármester úrék. képzeld, nem érek rá befutkozni a Hivatalba, mert valakinek dolgoznia kell, mint a városi lakosság többségének is, viszont elvárom, hogy éjjel-nappal elérhetővé tegyék a rendeleteiket, határozataikat, minden olyan információt és dokumentumot, ami engem a bőrömön érint. Hogy aztán ÉN dönthessem el, hogy mikor tanulmányozom, mikor nyomtatom ki, stb. stb. Nehogy már más rendelkezzék az időmmel, mikor megillet a jog, hogy hozzáférjek KORLÁTLANUL ezekhez az infókhoz.

Ennyi bevezetés után el kell mondanom, örülök, hogy tőled "hallom", mi történik a városban. Remélhetőleg a polgármester és a képviselők is előbb-utóbb megjelennek az Interneten, hogy kifejtség álláspontjaikat, itt, ahol nem lehet senkibe belefojtani a szót, csak az érvek és ellenérvek harcolnak egymással, nincs senki oldalán a priori tekintély, nincs korlátozó szmsz, mint az önkormányzati üléseken.

Gondold meg, kedves Leszko, visszatérve a bútorzatra, a Te nevedre felfigyelnek a városban, és akármilyen jó ajánlatot is teszel, elindul a pletyka, mint ahogyan történt is, hogy persze, mert a Leszkó fia. Mutassa meg az önkormányzat az ajánlatodat, meg a másikak ajánlatát, és könnyen elválik, hogy kié volt a jobb. Abba nem lehet belekötni, ha látszik a különbség két -- vagy több -- cég ajánlata között, és a jobbik kapta meg. Nem?

Én valami hasonlókat várok el az engem képviselőktől. Lássa, hogy a pénzemmel és a város összes polgárainak a pénzével úgy gazdálkodnak, ahogyan azt értem, a városért kell tenniük.

Remélem, egyet értünk, hogy nem rágalmaztalak, a polgármestert sem, csak megkérdeztem, hogy más mit tud arról a pletykáról, ami terjed a városban.

A Vukot nagyon szeretem magam is. :-) Tetszik a szarkasztikus humorod. :-)

Hogy Herenden mit csinált egy Leszkovszki, annyira nagyon-nagyon nem érdekel, hogy csak na! De hogy Várpalotán mit csinál, az már igenis tartozik rám, főleg, ha a megbízója minden jel szerint közeli rokon. Szerinted nem így van? Nem tehetek arról, hogy oda születtél, ahová, nem veled személyesen, és nem a cégeddel van bajom, hidd el, hanem a polgármester közeli hozzátartozójával, akit a polgármester bízott meg közpénzből x munka elvégzésére... Lehet, hogy még jó cimborák is lehetnénk, ha ismernélek, de attól még hadd éljek a gyanúval ilyen esetben...

Én örülök, hogy minőséget állítasz elő, és ezt tetted valószínűleg a szóban forgó esetben is. A minőség pénzbe kerül, és nem mindegy, hogy mennyi pénzbe. De ebben nem megyek bele, mert fölösleges szócséplés, nem ez a lényeg tkp. Azt már fönn elmondtam.

Az én e-postacímem is elérhető, ha kérdésed van, szívesen állok én is rendelkezésedre. Mégegyszer hangsúlyozom, hogy nem a személyed ellen van kifogásom -- nem is lehet, hiszen nem is ismerlek személyesen --, hanem a helyzet etikai oldalát szerettem volna megvilágítani. Ez ellen lehet tiltakozni, de inkább tanulni kéne az esetből az érintett embereknek, hogy legközelebb ne lehessen ilyen ügyekből pletyka. A nyilvánosság a demokrácia eszköze, éljünk vele.

Üdv:
blbotond








Tisztelt: blbotond

Aki megvette, annak aranybánya. Infóim szerint -- de ez csak pletyka(!) -- Leszkó fia vette meg. Kéretik megerősíteni a helyi lakosoktól. Más mit tud erről? Elsőkézből az infó, szívesen megfelezem veled (ez teljesen komoly).
Azt is lehet hallani( Van egy aranyos rajzfilm a VUK, ott nyomják a faluban a kutyák ilyen szinten a műsort) -- jut eszembe --, hogy Leszkó fia más jó üzletet is kapott a jó kapcsolatai révén. ;-) Azt mondják, hogy a Polgármesteri Hivatal és egyéb közintézmény bútorait is az ő cége készítette el. Ha ez igaz, márpedig ezt elég biztos forrásból tudom, akkor ez csöppet sem etikus! Etika, ezzel a szóval és értelmezésével ismerkedned kéne egy kicsit!

Hozzá teszem HERENDEN a Polg.Hiv.-nak, kultúrháznak és még a postának is mi készítettük a berendezéseit, nos akkor az ottani polgármesternek is jár egy “Ejnye-bejnye”- L ????

És ha már itt tartunk, Várpalotán pontosan 1 hasonló tevékenységgel foglalkozó cég van jelen, volumenben és minőségben. Nekik esetleg lehetne hozzászólásuk az “ÜGYHÖZ”

Azt hiszem a munkáink minősége és nagysága a következő linkekben megmutatkoznak. (ez itt a reklám helye).

http://www.hotellaroba.hu/ - komplett bútorozás – tervezés http://www.shiraz.hu/ -- komplett bútorozás - belsőépítészet - tervezés - nyílászárók

Hotel Tihany Átrium **** Komplett bútorozás

VEMÉVSZER KFT : balatonalmádi kulturális központ , kávézó (teljes bútorzat)

Medico Uno biatorbágyi irodaház (teljes iroda berendezés ) http://www

XL-BAU , légierő tiszti klub Veszprém

Cosmopolitan Cosmetics irodaház Budapest …….. és sorolhatnám

És számos magánház, teljes egyedi berendezése az előbbi cégek tulajdonosainak köréből.

Ezen referenciák mellett talán eltörpül 8db kombinált íróasztal, 1db nagy tárgyalóasztal, és 2db beépített szekrényt. (Pontosabb információkért, felkereshetsz, és ország világ elé tárhatod ezt a hatalmas volumenű “Ejnye-bejnye”-ét.) Szerintem a hivatalban mindenki pontos tájékoztatást kap, még Te is. (Menj be, bizonyosodj meg és utána “csaholj”)

Tudod az én alapelvem hogy “gazdagabb” legyen a szomszédom mint én, mert nagyobb esélyem van rá hogy többet, és szebbet fog rendelni, mintha az ellenkező eset állna fenn. A dögöljön meg a szomszéd tehene már nem “kifizetödő” tudod! Mindenki hámozza ki a számára “Csemegézhetőt”. Ha valakinek kérdése van az emil cím rendelkezésre áll, vagy személyesen is megteheti ezt.

Nem szoktam mocskolódáshoz hozzászólni, több éve hallgatom már, neked most megtettem. Lehet hogy jó ugródeszka a további kéjes szófosásodhoz.

Ja a szomszédod már lehet hogy megegyengetett volna ha ilyeneket pletyizel róla.(Tényleg nem lány vagy?)

Én mindig mosolyogni fogok az ilyen embereken, akik a szabadidejüket erre tudják szánni.(nincs család) vagy tönkre ment a csattogós lepkéd? (hozd el megjavítjuk, belefér) és ez egyáltalán nem vicces!!!

A személyeskedésért elnézést, csak azt hiszem ezek után nekem is jár egy kis “szabadság”.

Tisztelettel: Leszkovszki Péter