NeomatiK Creative Commons License 2006.01.09 0 0 1359

Hálás köszönet! :)

 

WD40 jó kontakt spré helyett ? (olyanom van, kifejezetten kontaktsprém nincs) A dobozára az van írva, hogy elektromos csatlakozókhoz is ajánlott minden más mellett. De én inkább kenéshez használtam eddig.

 

A hőbiztosítékban biztos vagy? Vannak jelek az adapter házán, de ebből csak a kettős szigetelést ismerem fel, egy kisebb négyzet a nagyobb négyzetben :) ezen kívül négy ábrácska van.

 

Amúgy annyira nem szól jól, csak jobban mint az eredeti 2W-os hangszóróval. Ez gondolom inkább a nagyobb membránnak köszönhető, mélyebb hangok is kijönnek.

Viszont arra lettem figyelmes a próbálkozások, fülelések alatt, hogy kicsit hangosabban hallgatva - tényleg nem nagy hangerőn, kb 1/3-ig tekerve a hangerőt  -  már torz a hangzás, a mélyek is és a magasak is. Lehetséges, hogy a frekvenciát igy lekaszabolja? Mivel gyárilag csak 2W-os hangszóróhoz tervezték, amin amúgy is kevés mély hang jön ki. Ugyanez a 20W-os hangfal hifin tud sokkal mélyebbeket és magasabbakat is, valamint nagyobb hangerőt (hangnyomást) produkálni.

Szóval ezen halkabban és torzan (nem tarzan!) szól.

Előzmény: vzoo (1357)