katona-csaba Creative Commons License 2006.01.10 0 0 117
Tisztelt ShellSport!

Ismerőseim hívták fel figyelmemet az Ön fórumozó munkásságára. Az itt elhangzott „állításaira” szeretnék röviden reagálni, mint az írásban említett „triumvirátus” egyik tagja.
Először is a szimpátia, erre csak annyit, - kinek a pap, kinek a papné. A leírtakból ugyan is nem derül ki számomra, hogy az Ön személyes szimpátiája miből táplálkozik.
Érzelmi kötődésből, vagy a testületi munkánk ismeretéből.
A leírtak alapján úgy gondolom a képviselői tevékenységünkről, csekély információval rendelkezik. Javaslom, keresse fel az önkormányzati hivatal szervezési irodáját, ahol bizonyára szívesen tájékoztatják önt az általunk végzett munkáról, előterjesztésekről, javaslatokról. Amennyiben nem ragaszkodik az ismeretlenség „jótékony” homályához szívesen adok önnek felvilágosítást személyesen is. Pár példa: előző ciklus (1998-2002)
Szindbád Kht. létrehozásának kezdeményezése (vár idegenforgalmi hasznosítása, felújítása). Waldstein terv kezdeményezése: - iskolai eszközbeszerzés, - vár körüli park látványterv, - templomok felújításához való hozzájárulás, - művészeti alkotások restaurálása, - útfelújítás csak terv maradt (a határozat nem került végrehajtásra). Széchenyi-terv várfelújítás kezdeményezése.
Ebben a ciklusban (2002-2004) a többségi szocialista és liberális városvezetés lehetetlenné tette aktív részvételünket a munkában ennek ellenére kezdeményezésünkre sikerült a Zrínyi iskola megmentése a bezárástól. Javaslatot tettünk többek között a vállalkozókkal való aktív kapcsolattartásra, pályázat figyelő és író munkacsoport létrehozására, rehabilitációs központ kialakítására stb., hogy ezek nem vagy csak részben valósultak meg az nem a mi akaratunkon múlott.
Remélem felénk áradó bizalmát (szimpátiáját) nem változtatom meg, ha pár szóval kritizálom az ön által leírtakat.
Ami az egész írásával kapcsolatban felháborító az a módszer. Általánosítsunk: …” Személy szerint szimpatikus Leszkovszki. A Lassu, Fakász, Katona triumvirátus egyáltalán nem szimpatikus.”…. Mossunk össze: ….”Jó, igaz, hogy Jámbor és Lukács képviselők nem viselkedtek valami illemtudóan, mikor kijött a Tv. DE! Ha ugyanez van a másik oldalon, eljön egy bal oldali Tv, akkor mi a garanca arra, hogy nem ez lett volna?…” (megjegyzem Lukács nevű képviselő jelenleg nincs a testületben, a TV műsorban a Jámbor úron kívül Vámosi úr és Deákné képviselőasszony szerepelt a testületi tagok közül). Tények közlése nélkül állítsunk valótlanságot: ….” Ezzel csak arra szerettem volna kilyukadni, hogy egyik kutya, másik eb! Mindkét oldalnak 2 célja van: hatalom szerzés, és hogy minél vastagabbra tömjék a péntárcájukat...”
Erre a megjegyzésére reagálva, arra kérném Önt, hogy minden olyan ismeretet, adatot, ami a személyemmel kapcsolatos állításait alátámasztja tegyen közzé. Amennyiben ilyennel nem rendelkezik, kérem a későbbiekben, tartózkodjon a hasonló jellegű írásoktól.
Tisztelettel: Katona Csaba
Előzmény: ShellSport (96)