ShellSport Creative Commons License 2006.01.12 0 0 171

Hello Fórum!

Egyesével válaszolok először 1-2 embernek.

Kedves Ancsa: A Hír TV Célpont című műsorában mondták, hogy poros kisváros, majd bemutatták a gázos ezeréves ZUG típusú teherautóját, meg egy IFÁt. Kiváncsi lettem olna, hogy mennyit kellet várniuk, hogy ezt így össze tudják vágni!(mert Várpalotán nem feltétlenül ezek a gépjárművek vannak csak.)

Kedves Exxon: Én nem vagyok a fejlődés ellen, de nem értem, hogy miért kell ezért a mostani oldalt a porig alázni. A másik az összemosás, azt sem a fejlődésre értettem, hanem, hogy KAtona Úr elkezdte összemosni a mondtatokat, amikből köszönöm szépen nem kérek.

Más. Bayer Zsolt. Hogy miért pont a Nepomuki? Talán mert ott kapott egyedül helyet. Nepomuki=> egyházi iskola => a magyar egyházak zöme jobboldali=> Bayer Zsolt eléggé (szélső)jobboldali. És ez is meghívós lesz, mint anno mikor a Viktor itt volt, hogy csak azok menjenek el, akiknek tetszik amit mondd? Amúgy volt már valaki  Nagy Károly féle misén? Nagymamám el van szörnyülködve, szinte csak politikai aggitálás... ÉS nem hiszem, hogy nagymamám a levegőbe beszélne....