Dézsa Woo Creative Commons License 2006.01.27 0 0 1488

Köszönöm a választ.

 

Igen, abban igazad van, hogy az általam tervezett rendszer messze van az ideálistól. Egyetértek veled abban, hogy nem tudok házilagosan ideális adottságú rendszert építeni.

Viszont azt gondolom hogy más szemszögből közelítjük meg a problémát. Ahogy a hozzászólásaidat elnézem, számodra az elérhető legtisztább hangzás a cél (javíts ki ha tévedek).

Én viszont a következő problémából indulok ki: Szeretnék egy jó/átlagos hangzású házimozi rendszert a nappaliba, de ronda vezetékek nélkül. Kicsivel több pénzt hajlandó vagyok a kábelezésre költeni abban az esetben, ha ezzel elérem, hogy ezstétikusabban nézzen ki a nappali, és az eredeti jó/átlagos hangzást produkálja a rendszer.

Autós hasonlattal élve: Igazad van, nehéz az eredetinél szebb alufelnit venni egy Bentleyre. De én csak egy Mondeóban gondolkodom, és arra szeretnék valamit, ami szebb mint a gyári dísztárcsa.

 

A bekábelezést én is egy amcsi ismerősnél láttam (alúlról verte a Bentley minőséget amennyire én meg tudtam saccolni), és mivel elegáns megoldásnak tartom, most kóstolgatom a felmerülő problémákat amik megoldása remélhetőleg a terv megvalósítását eredményezi majd.

 

Üdv,

 

Dézsa Woo

Előzmény: Törölt nick (1477)