Axióma Creative Commons License 2006.02.05 0 0 183
Hat allitolag ez a kW szam valami nemtommi, de nem a fogyasztasa, az valahol 1,2 korul van. A kezelesije nincs nalunk...
Amugy pedig az epitkezes vegen az, hogy ingyen van es raadasul nyarig nalunk lehet, aramban amit fogyaszt azzal egyreszt fut is ezek szerint, masreszt szaritja a falat -> kevesebb futes kell azzal mar boven megeri, meg ha az a dupla megse dupla hanem tripla vagy ki tudja mennyi fogyasztasban egy celgephez kepest.
A reklamban mondjuk olyan aprosag gond van, hogy a valasztek fele nem elerheto, masreszt a 30 fok 95% paratartalom melletti 18 literhez kepest mi ezzel 20-22 fok 70-80% korul vettunk ki majdnem ennyi vizet. Es ez egy ujrafelhasznalhato keszulek. Allitolag 10e koruli plusz villanyszamla varhato, majd megnezem, bar most mar nem hiszem hogy lesz viszonyitasi idoszak mert menni fog amig van ertelme. Nekem nincs plusz egy minimalbernyi penzem, plusz ha tovabbadom akkor hasznaltan max. a netto ar 70-80%-at kaphatom erte (remelem, nem tartos allapot lesz ez a parassag, most indokolt). Amugy pedig lattam annyi bruttoert mint nalad netto nemvitatkozom mennyire jo keszuleket, es azt se vettem meg, mert nincs mibol es mert rossz az ar/ertek arany, pedig mar ket honapja keresunk (egy helyen mondtak 20e-ert valami paratlanitot hogy neha van de azota nincs, na azt talan megvettuk volna).
Parhuzamos topicban ajanlgattak valamelyik ceget hogy 5 napig kiprobalhatod es visszaveszik ha nem akarod megtartani, de aztan nem mentem utana mert baromira ellenszenves volt, hogy a 21 napnal hosszabb berles (legalacsonyabb napidij) arabol mar a 17. napon kifizetem a keszulek teljes arat, na ilyeneknel nem bizom a tobbi "konstrukcioban" sem (meg mellesleg allitolag raallitottak az idealis paratartalomra es majdnem 10-zel nagyobbat tartott ki-be kapcsolassal).
Előzmény: klimakiraly (181)