zsuzsa Creative Commons License 2006.02.05 0 0 68

Sajnos a sportorvosukról maguk a gyerekeim vették észre, hogy mindenre flector ( lehet, hogy flextornek irjak, nem emlekszem ) gélt ir föl. Illetve most felirt egy használhatatlan ludtalpbetétet is az egyik kislánynak....azert használhatatlan mert abbol a kemeny anyagbol nem lehet sportolashoz használni.

Multkor direkt megkértem, hogy nezze meg a kislanyt, akit tornáztatnom kell, mert szemmel lathato, hogy komoly gondjai vannak, a minden fiziologias görbületet a forditottja  a normalisnak, lathato bordapupja van, eleg hosszu, lenyulik a derekáig  , az egyik válla feljebb van , csak 15 eves stb es en mint gyogytornasz tisztelettel kérném, hogy adjon nekem diagnózist ( rtg szemem nincs es különben is ö a szakorvos ) Ezek után megröntgeneztette a kislany nyaki csigolyáit es rairta, amit szemmel is lehet latni. Az, hogy mi van nyaktol lefele az titok maradt.... most el kellett menni privát orvoshoz és udvarolni, hogy csinaljanak egy rtg-t az egesz hátárol, 2 irányból ,amiben esetleg benne van a csipölapatja is, hogy lehessen tudni, hol tart nála a növekedés.

Most mesélték, hogy az ortopediákon a korhaz és az osztály semmilyen pontot nem kap az betegbiztositotol, ha a gyereknek tornat, korzettet, fizikoterápiát stb ir fel. Pontot csak akkor kap, ha mütétre kerül a gyerek. Vajon érdekelt az orvos abban, hogy korzettel, tornával bajlodjon? A mütét után még boritékot is kap, legfeljebb a gyerek nem tudja majd soha többé bekötni a cipöfüzöjét , de ez aproság.

Előzmény: Mad árka (67)