Roserose Creative Commons License 2006.02.17 0 0 40

Kedves Mindenki!

Én most kezdtem el szedni a Metabolt, 2, azaz KETTŐ darab tablettán, vagyis egy napon vagyok túl :-)) (ezért kezdtem fórumokat keresni, mert az eladó makacsul tartotta magát ahhoz, h ő ugyan nem hajlandó semmit elárulni a termékeiről :-)))) ).

Nem fűzök hozzá rettenetesen nagy reményeket, de azért remélem h segíteni fog.

Hozzáteszem: a helyzetetem nem reménytelen. 22 éves lány vagyok, 172 centi, 70 kg. A télen hipp-hopp felszedtem vagy 8 kilót, viszont azt kell mondjam, az életem nem lett sokkal rosszabb minőségű mint azelőtt. Családom, vőlegényem ugyanúgy szeret, mint eddig, a munkám is ugyanaz maradt, én is :-)) Nem mondom, szeretném leadni, ami rajtam van, de tudom h egyelőre nem nézek ki rettenetesen, a kövérség még nem itt kezdődik. Nagyon kérlek benneteket, h ne legyetek elkeseredve, ha nem tudtok lefogyni, vagy ha felszedtek valamit. Tiszta lehangoló a sok elkeseredett ember véleményét olvasni. Példának ott van az édesanyám: 59 évesen ő pontosan az a fajta, akit könnyebb átugrani, mint megkerülni :-) 105 kiló és 160 centi körül van, de nagyon energikus és vidám asszony. Az pedig, h valakinél hat a Metabol, valakinél pedig nem, teljesen természetes jelenség, hiszen erre a épül az orvostudomány összes ága: mind különbözőek vagyunk. Elkezdhetjük keresni a csodát, és a végérvényes, mindent megváltoztató fogyókúrát, de nem hiszem h érdemes. Persze itt van Szilvia13, aki megtalálta. Szilvia, azt szeretném tudni, h ez a fajta csodamódszer mennyibe kerül? Tanácsadóval, kiegészítővel, mindennel együtt? Azzal együtt h nyilván változtatnod kellett az étkezési szokásaidon és magán az ételeken. Remélem nem sokba, mert akkor tényleg megéri, de én változatlanul úgy érzem, h nincs rá szükségem, úgy értem, nem a csodára van szükségem. Én személy szerint nagyon szeretek enni, még a pacalpöriért is oda vagyok :-)

Nos, mielőtt bárki azt hinné h téríteni akarok, csak azt szeretném megosztani mindenkivel, h nem érdemes hagyni, h a napjainkat a fogyás utáni vágy töltse ki.

Szerveztem egy röplabdacsapatot is, most oda járunk edzeni, túlsúllyal nem túl könnyű, de én sokkal szívesebben adom át magam az izomláz okozta természetes élvezetnek, mint az állandó stressznek, h még pontosan hány deka is kell az álomalakhoz :-)

Üdv mindenkinek:

Rose :-)