GaborPista Creative Commons License 2006.02.19 0 0 20

Rogán Tónitól (egyáltalán: a FIDESZ-től) egy körömszakadtáig történő tagadást vártam volna, meg olyan ellenvádat, hogy az MSZP létrehozott valahol egy ál-fideszes szervert ami pont úgy műxik, mintha igazi lenne, vagy az MSZP-s ügynökök megszerezték a FIDESZ szerverhez való hozzáférés jogát és oda belépvén, az MSZP-s szerverről leszedtek érdektelen cuccokat. De nem: beismerték, saját túlbuzgó emberük volt az elkövető. A Rogán Tóni-féle tálalásnak az üzenete: lám, ha a FIDESZ hibázik, azt - még ha vonakodva is - de képes felvállalni (ami a kommunikációjukban egy abszolút új elem).

 

Persze, igazad van, komoly esély van arra, hogy az MSZP-nek sikerült csőbe húzni a FIDESZ-t egy megfelelő helyen és időben ottfelejtett laptoppal vagy egy jól elküldött maillel, és a mostani reakció csak ennek csorbaköszörülése.

 

A kommunikációs stratégák agyműködésén amúgy ölég nehéz átlagos ésszel kiigazodni (nekem pölö eszem ágába' nem jutna sírásra görbülő szájú férfiemberrel választási kampányon "4 éve jobban éltünk" szlogennel megjelenni; helyette inkább vártam volna olyasmit, hogy a férfimunkásember dacosan - ámde pozitívan kisugárzó orcával  - lenéz a plakátról és aszongya: "fideszre szavazz, ha munkát akarsz")

Előzmény: zorki (18)