H_G Creative Commons License 2006.02.26 0 0 221
Te minden marhaságnak bedőlsz? Pokrivtsák M. anorexiás beteg volt, de üzleti érzéke úgy látszik van, és ha már úgyis leoványodott, elkezdett fogyasztószert reklámozni a balekoknak. Ezen az alapon bármelyik AIDS-es, TBC-s, bélférges, kolerás meg mittommi odaállhatna megmondani a frankót jó pénzért.

A Fruitcafé meg szörpgyártásból v. hasonlóból visszamaradt gyümölcshéj- és mag méregdrágán eledva a balekoknak. Amiben az a vicc, hogy a valódi kávé és tea önmagában gyakorlatilag 0 kalória, miközben gyorsítják az anyagcserét, csökkentik az éhségérzetet (mert cukorfogyasztás nélkül is emelik a vércukorszintet) és ha mozogsz a fogyasztásuk után, akkor segítenek a zsírbontásban. Szóval ezek kimondottan hasznosak az alakformálásban. A hatásos (de más komponenseik miatt ártalmas) "thermogenic" zsírégető szereknek is mindig alkotórészük a koffein.

Az új étrended totálisan átgondolatlannak látszik, honnan vetted? Mi a fene értelme van más napra tenni a fehérjét és más napra a rostokat?! A szervezetednek mindennap szüksége van mindkettőre, csak a fogyasztásuk napszakjával érdemes variálni, figyelembe véve, h. mikor edzel.

Ugyanakkor a menüdből teljesen hiányoznak a _Mike_ említette jó szénhidrátok, van viszont benne a legócskább zsiradékból (a virslinek az a 20%-a). Fehérje viszont elég jön a húsból, ebben a szakaszban valószínűleg semmi szükséged proteinporra! (Ami egyébként hasznos találmány, a tiédnél több és célzatosabban összeállított mozgás mellett, tömegnövelésre.)

A futógépen pedig ne a kilométereket mérd, a te céljaidra a lehető leglassabb futás is megfelel -- sőt, pont az a jó! -- hanem a perceket! A 6 km-ekkel valszeg nem töltöttél 50 percet, pedig minimum annyit kellene egy alkalommal. És heti 2 sem túl sok, de az tényleg nem baj, ha egyféle mozgásból csak ennyit csinálsz egy héten. Viszont ki kellene választani még egy mozgást (pl. úszás, kerékpár, evezés, utóbbiak persze gépen is lehetnek, v. akár csak gimnasztika) heti további 3 alkalomra. Pihenőnap kell, de 2 egy héten elég.



Előzmény: codeblack (220)