Blankaaa Creative Commons License 2006.02.27 0 0 96

 

Sziasztok!

 

Mi is fűtéskorszerűsítés címszó alatt szeretnénk falfűtést a házunkba, jelenleg ott tartunk, hogy gépésztervező kerestetik a témában.

Kicsit bizalmatlan vagyok tervező/kivitelező téren, nem tudom egyáltalán találunk-e olyat, aki nem elkötelezett egyik "márka" felé sem, hanem képes minden tekintetben (hatásfokilag, anyagilag, épületszerkezetileg stb.) tényleg a nekünk legmegfelelőbb renszert megtervezni. Sajnos úgy érzem mindegyik cég a saját termékét dícséri, vagy azt ahonnan jutalékot kap.

 

Egyébként én is sokat olvasgattam már a témában, vakolatrepedezés ügyben

azt a "tudásomat" már átadhatom, hogy a csövek fölé kell háló, ill. fontos, hogy vakoláskor a rendszer már nyomás alá legyen helyezve. Így megakadályozható a csövek későbbi mozgásából adódó repedezés. Állítólag. :)

 

Akinek van már falfűtése/hűtése, írja meg nagyon kérem rá, átlagban mennyiből jött ki  1 m2 falfűtés?  Olvasom hogy magában a cső ca. 2-300 Ft / fm, + még mindenféle okos szerkezetek is kellenek tudom. De a fórum elején valakinek a költségeit visszaosztottam a m2-el és kijött több mint 18.000 Ft.

Most akkor mennyi is az annyi?

 

Köszi előre is!