Törölt nick Creative Commons License 2006.03.01 0 0 206

Hali!

 

Elnezest egy kicsit hosszu lesz.

 

A tortenet roviden:

 

Uj epitesu tarsashaz, 2004 nyaran koltoztunk be (2002-ben kezdtek, elhuzodott, 2003 telen allandoan futottem, csontszaraz falak:)  a konyham folott egy kb. 3 m2-es nyitott erkely, amit a kivitelezo nem szigetelt le kivulrol, felulrol rendesen, igy minden evben megjelenik a penesz .

probaltam mindenfele irtoval,(bref,"shimmel", stb.) a legjobb eddig a teckoban vett Master nevu irto, amivel a tapasztalat, hogy ahol bekentem ott nem olyan gyorsan es erosen jon vissza.

A kivitelezo megigerte, hogy leszigeteli kivulrol rendesen, a gond az volt tobbek kozott, hogy mivel a keresztlanya lakik folottunk, a szabalyoknak megfelelo szigeteles valoszinu, hogy megemeli az erkely szintet, ugye ezt nem akarta igy azota is huzodik...

Szoval megkerestem a fogyasztovedelmet, elhajtottak, hogy nem az o hataskoruk, erre visszairtam, hogy nezzek mar at a rajuk vonatkozo jogszabalyokat, erre, a kamarahoz iranyitottak, bekelteto targyalasra.

Minden bizonyitekot bevittem, ket ev kb. 100 fotojat minden fele idoszakbol, szogbol, tokeletesen latszodtak a hohidak, foltok stb.

A targyalas egy vicc volt, ok tenyleg bekeltetni akartak, en meg azt, hogy a problemak megoldodjanak. 

A kivitelezo elismerte  a felelosseget, es ujbol igeretet tett, hogy megcsinalja iden majus 30-ig., de azzal a kikotessel, hogy az erkely szintje nem emelkedik meg, szoval nesze semmi ...

Kivancsian varom.

A hatarozat amit hoztak, semmit nem er, ugyanis, ha nem csinalja meg akkor az osszes retorzio, hogy en nyilvanossagra hozahatom az esetet sajat koltsegemen, a nevek elhallgatasaval:)

A fuggetlen szakerto min128 000 Ft+Afa koltseggel vegezne vizsgalatot, ha lenne penzem a perre, amitol ugye odzkodok.

 

Hat ennyi.

Ja es a ceg az debrecenben a Lakoterv Kft. ajanlom, hogy mindenki kerulje nagy ivben

 

Peter

 

 

 

 

Előzmény: Jamie25 (194)