Helleluja Creative Commons License 2006.03.24 0 0 269

Kedvesem info1956, vagy 958ba lenne jó?

 Pistike kimaradt volna, a rémálmokbul? Nem, kigyütt, ill. nem megyek bele? Nézzük 958-ban lenne jó, mi a hellzet, aztán 1956-ba lenne jó, ha jó lenne? VAGYUNK s országot csak Isten tud6 teremteni, meg adni, de most Adom minden gyerekemnek, hisz része benne, vagyis a Mindenség benne, a legkisebb egységbe, emberecskéjébe, vagy ha nincs emberecske kaján - kajájájjájjjája... Éve meg a Dam evett az álomfáról, elég egy alma, mert az mind, vagy 1 = mind, mind az egész eszed, de eszed ecet, alma ecetes lett? Itt valahogy szószerint lenne igaz a biblosz, de nézzük 958 s 1956ba, a hellzetet?

VAGYUNK!!! MAGYAROK VAGYUNK! Hogy értelmezed ezt, mert nem csinált volna senki, hanem Isten = Szüleinkkel link az Elsőkig? Tudom ez magas ma, mert nem-e a biblia igazi történet, megjelenik az isten az égő csipkebokorba s azt mondja: VAGYOK, ami nem voltem meg leszek, hanem VAGYOGATOK?

 Tehát vannak a suntu, Nappalita vagy szintiszta lélek - leszármazásban magyarok, Nap fiai, mig kialakult erősen egy FELSŐBBRENDÜ - URALKODNI - PARANCSOLNI SZERETNE RÉTEG, ezek lettek a KIRÁLYOSOK amikor minden a király tulajdona, tehát hogy ki vagy mi vagy, hallandó, netudki?

Nos megindul a fuzzió, e - kettő között, kész a meghasonlás s amellik ház meghasonult, meg nem áll, de most az sem, ami homokra meg fövényre lett épitve? 1956 - ban, vannak kurucok, labbancok, vagyis éljen a király, meg dölyfös idegen földurak, vissza a birtokokat, meg egy teljesen, lezüllülesztett megvakitott - tudattallan csőcselék, akik ma is: kenyeret munkát, hogy cirkusz, most mint Róma rámába, az egész egy nagy crkusz bohóczat, szóval a cirkusz nem hiányzik?

Fideljél, vissza 1956 - hocc hőcc hőcc hőcc... ott voltam, s voltak a Kussuth cimeresek, meg a labbancok, vagyis 1000 éve annak, hogy a magyarok jobbágyköcsögbe vannak, vágva, vissza a jobbágyságot, ami igy is vissza lett állitattva, na most az egyik nincs Isten nincs haza nics popa se pofa 19, a másik 1 hijján 20, vagy szokás volt mondani dani, a füldesurnak érdeke volt, hogy a jobbágyköcsöge, igavonyitó barma, jó táplált legyen, de az volt?

 szerbusz!

ja, sziriusz? amire persze hogy fel lehetne, repcséznünk?

 

Előzmény: info1956 (268)