Regős Judit Creative Commons License 2006.03.29 0 0 777

Kedves Susie!

 

Pontosan mire vagy kiváncsi? Nagyon szívesen válaszolok a kérdéseidre. Annál is inkább, mert szerintem is nagyon fontos hogy egy tanácsadó (és én nem is nagyon szeretem ezt a kifejezést, inkább mondanék segítőt a saját út és megküzdési stratégia megtalálásában, de ez elég hosszú lenne, lássuk be) hiteles legyen. És ehhez elengedhetetlenül szükséges, hogy a saját életét tekintve is igényes legyen. Aztán az, hogy kinek, éppen mit hoz az élet (jót vagy rosszat) az már nem függ feltétlenűl attól, hogy kinek mi a szakmája. A lényeg az, hogy ő is meg tudja tenni azt, amit adott esetben másnak tanácsol.

Nekek most szerencsére elég kerek az életem. Van két egészséges, nekem gyönyörű gyermekem (Julcsa 4 , Bálint másfél éves), van egy együttműködő férjem, akit tudok tisztelni és szeretek (és persze ő is engem, ami nem utolsó(-:, Szeretem a szakmámat, van hivatásom, energiám is úgy tűnik, legalábbis,

, így hajnali fél 1-kor. Büszke vagyok minderre, és azt gondolom , hogy lehetek is, mert megdolgoztam érte, és dolgozom is folyamatosan. Persze nekem is vannak problémáim, kétségeim, csinálok egy dolgokat rosszúl, de nem gondolom, hogy tökéletesnek kéne lennem, vagy az életemnek tökéletesnek kéne lennie. Pont elég, ha élhető!

Erre gondoltál? Kérdezz nyugodtan!

üdv: Judit

Előzmény: Susie (774)