chilii Creative Commons License 2006.04.19 0 0 2972
Szia! Én nem próbáltam ki a receptet, de megvizsgáltam. Az egyik gond az lehet, hogy a citromot héjastól felszeletelve teszi a tepsibe. Ez biztosan nagyon autentikus indiai dolog, de amikor a citrom megsül, a fehér részek keserűvé válnak, amit azután átvesz az egész kaja. Vannak népek ahol ez normális dolog, de pl. nekem sem ízlik igazán. Jártam már így Nigella fokhagymás-citormos csirkéjével (rajtam kívül mindenkinek ízlett a keserűséggel együtt) is, meg Juditunk egy régebbi nőklapjában megjelent citromos-mandulás muffinjával is, ahol a citromot meg kellett főzni egészben és elturmixolni (ez momentán annyira nem volt siker, hogy a kukában kötött ki).
A másik, hogy én a paradicsomszószokba mindíg teszek egy kis kanál cukrot, hogy a paradicsom savasságát ellensúlyozzam.
Előzmény: doyen62 (2964)