puckandúr Creative Commons License 2006.05.12 0 0 725
Igazán nem tudok sokat mesélni az emberről. A gyerekek tényleg marhára megijedtek. Kézeld, mikor nyugiban ülsz egy autóban és egyszer csak reccs! Ehhez vagy cirka kiskorú és egy csúnya tökrészeg bácsi benéz az arcodba az eset után. A legnagyobb lány rohant szólni Anyucinak, mi történt. Anyuci is elszontyolodott és telcsizett nekem, hogy mi az ábra. Én 10 percre voltam a helyszíntől /vonat/. Mikor megérkeztem, forrónyomos kihallgatást tartottam, majd további intézkedést foganatosítottam :)
Magyarul körbejártam a környék kocsmáit. Ez pontosan 7szer annyi, mint a templomok száma. Na ekkor még nem jártam sikerrel. De pár nappal később ugyanazon a helyen megállt egy drótszamáros úriember. Előkaptam mindentlátó telcsimet és pofátlanul fényképezni kezdtem. Láthatóan zavarba esett emberem, de nem kapálózott jogaiért. Hogy miért? Talán mert tudta, miért kaptam lencsevégre. Itthon feltettem a képeket a gépre. Gondoltam, alkalomadtán rákérdezek a gyerekeknél. Meg is történt volna, ha nem előznek meg a gyerkőcök. Mire megkérdezhettem volna, már rá is vágták, hogy "ő volt!" .
Itt kis szünet következett.
Egyszer csak összefutottunk a régi helyen emberünkkel. Rákérdeztem, mi jut eszébe mondjuk arról, hogy Suzuki tükör? Aszongya semmi. Majd megkérdeztem, hogy mit szólna hozzá, ha a tudathasadását valami köztörvényessel honorálnám meg?Itt emelt 20 deciBellt, amit tartottam és emeltem további 20-at. Javasolta, hívjak rendőrt. Mondtam oxi, de akkor villantom a tanúkat is, mert blöffölni én is tudok. Még 10 dBell. Tartom. Majd némi üzemzavar következhetett be. Ugyanis játékpartnerem nem csak szódásszifon szemcsit hordott, de mindkét fülében dolby volt. Gondolom ez torzított be nála. Ja kérem- a tiltott segédeszközök.
Az általam megfogalmazott újabb ajánlatot nem teszem közzé, mert üzleti titok.
De a lényeg, hogy sajátzsebből cseréltem tükröt. /egy ismerős segítségével jóval áron alul/ Tehát pénzemnél nem vagyok, de több is veszett ...hol is?
Mit kezdtem volna egy összeaszott full alkesz ronccsal. Hát mellétüsszentek és megkékül. De legalább a környéket kerüli. Szóval ennyi a röpke történet. Bár lehet, hogy nem fognak érte szeretni a bringások. Pedig én is ülök néha biciklin...
Előzmény: taligamajom (724)