Brutalis Harmonia Creative Commons License 2006.05.28 0 0 10
Nezd, a helyzet az, hogy meghalt egy bajtarsuk, es ok nem a helyszinen dontottek ugy, hogy akkor most lelovunk mindenkit, hanem #visszamentek#. Elore kitervelten es hidegveruen. Egy rakas hulye kolyok, akik azt hiszik, barmit lehet puskaval a kezben. Ez az, ami miatt a legsulyosabb buntetest erdemlik. (Es ezert kerdes, hogy a hadbirosagnak van-e joga valakit halalra itelni. Ugyanis a helyzet az, hogy a hadi torvenyek eloirjak dolgokat -ha ennek valaki megfelel, megkapja a buntetest. Itt nem ugy mukodnek a dolgok, mint a polgari eletben. Annak idejen Angliaban gyilkossagert, nemi eroszakert automatikusan akasztottak fel az amerikai katonakat. Csak epp nem ismerem az amerikai torvenyeket. Remelem, valaki errefele igen.)

A 9/11-es urgere visszaterve: o csak egy elmebeteg. Annyira instabil, hogy a valodi terroristak sem vettek be a tervezesbe. Valszeg meg csak nem is ismerte a reszleteket. Hidd el, ha valoban reszt vett volna a dologban, mar reg megsutottek volna.

Tenyleg, ha mar jog: Szaddam haverunk a legszornyubb buntetteit amerikai szovettsegeskent kovette el, ugy, hogy ezekrol az USA (es az egesz vilag) tudott. Ha elitelik, ezzel nem jarna az is egyutt, hogy elitelik a sajat '80-as evek beli kulpolitikajukat? Vagy siman csak elmismasoljak a dolgot? (Ugyanez Pinochet eseteben is felvetheto: ha az oreg birosag ele allithato, az ot aktivan tamogato Kissinger es haverjai miert nem?)


disclamer: nem gyulolom az USA-t, nincs nagymagyarorszagos kulcstartom, es kulonben is pokolba a poldilis eloiteletekkel. Csak kerdezek.
Előzmény: Törölt nick (7)