Törölt nick Creative Commons License 2006.06.10 0 0 600
Velem a kovetkezo tortent 1 evvel ezelott:
Kerekparutas, 4-es keresztezodesben megallok a piros lampanal.
A kerekparutnal szinten kulon jelzolampa all, ez allitolag elobb valt zoldre, mint ami ugyanott az autout felett van athuzva drotvezeteken. En elobbi jobb oldali rendorlampat figyeltem, ezert kb 3 masodperccel elindultam egyenesen tovabb at a keresztezodesen, mint hogy zoldet kaptam volna.
Szembeforgalomban a (keresztezodes tuloldalan levo piros elott) allt egy rendorauto ket fiatal rendorpicsaval. Megyek at, latom messzireol, hogy a kozeg magyaraz vmit nekem a volan mogul es pofakat vag. Nezem a tukorben, latom hogy megfordul es jon utanam. Veszem a lapot, lassitok. Felreallok az ut szelere (Gyor).
Nyugodt voltam nem csinaltam semmit, hacsak nem az epp aktualis bankrablot ismerte fel bennem az IQbajnok - akkor (sem) lehet baj.
Megallit, kozli hogy atmentem a piros lampan es eleg eros ha egy rendorauto szemben all. Meglepetten ervelek, hogy ezt nem lathatta es egyebkent is tenyleg zoldnel mentem at (tenyleg...). Ket utas volt velem, hat sajnos ok sem vedtek meg.
Itt az a teny zavart engem, hogy:
A hangnem, ahogy beszelt velem.
Valamint nem lathatta hogy piroson mentem at, de levonta a kovetkeztetest, mert valszeg a ket szembe sav egyszerre kap zoldet, es a bringasok pedig elobb indulnak.
Ez reszemrol egy apro tevedes volt, semmi mas, nem veszelyztettem vele senkit es semmit.
5000 helyszini birsag csekken.