pal.o Creative Commons License 2006.06.26 0 0 165
Ez itt a reklám helye

VAN KÉT JUTÁNYOS ÁRON ÁTADÓ PÁRIZS-BEAUVAIS BUSZJEGYEM!!


Wizzairre foglaltunk helyet Párizsból Budapestre (azt nem is ragozom, hogy a repülőjegy ugyan 59 euró/fő, de a különböző sallangokkal már eléri a százat..).
A reptér ahonnan a gépek indulnak, Párizs-Beauvais reptere. Ez 85 km-re van a várostól. A neten figyelmeztetést találtunk, hogy célszerű az erre az útra szóló buszjegyet is interneten megvásárolni, mert csak ebben az esetben van biztosan ülőhelyünk. Megfogadva a tanácsot, ezt a jegyet is lekötöttük, fejenként 14 euróért. A honlapon, ill. a kinyomtatott infon az szerepel, hogy a busz gép indulása előtt 195 perccel indul. Nincs menetrend rajta, nincs óra perc, csak visszaszámolás. Sajnos az egyik párizsi buszra 20 percet várakoztunk, és így nem 195, hanem kb. 170 perccel a gép indulása előtt értünk a parkolóba, ahol a busznak már csak hűlt helyét találtuk… Kiderült, hogy ez volt az egyetlen időpont, amikor busz megy a járathoz, a következő busz indulási időpontja 105 perc múlva lesz.. A jelenlévő „kedves” eligazító egy taxihoz kisért minket, ahol kiderült, hogy kb. 135 euróért (a repülőjegy másfélszerese) hajlandó elvinni minket Beauvais-ba. (Szép hosszan várakoztak a taxik, gondolom nem mi voltunk asz egyetlenek, akik szívtak..)
A reptérre megérkezve, megpróbáltuk az előre megvásárolt buszjegyünket visszaváltani (legalább bukjunk kevesebbet), de közölték, hogy az nem megy, mert ez nem jegy, hanem internetes fizetési igazolás. És egyébként is bármikor felhasználhatjuk..

DE MI NEM SZERETNÉNK SOHA TÖBBET, SEM PÁRIZSBA, SEM MÁSHOVÁ A WIZZAIRREL REPÜLNI !!!