masolka Creative Commons License 2006.06.29 0 0 10
Jó napot!

 

22 éves nő vagyok. Édesanyám és édesapám egyaránt visszeresek. főleg apukám, csakhogy nála nem lehet tenni semmit a szívbetegsége miatt.

Már eddig is észrevettem, hogy nálam is kezd kialakulni a visszeresség.. lilásak kezdenek lenni az erek illetve a térdhajlatban is..

és már pár napja nagyon fáj a bal lábam.

 

sajnos ez munkámból kifolyolag kezd rosszabb lenni.

a szék elég magas, nem állítható (de ha buszon utazok) igy nem ér le a lábam(talpam) teljesen, hanem csak spiccelek általában..

pár napja már rakok a lábam alá dobozt, hogy azon nyughasson a lábam. vizsont mostmár nagyon fáj (a munkám nem folyamatosan de elég sokat 9 hónapja folytatom,és általában iyenkor 8-9 órát ülök) probálok közbe mozogni, wc-re menni, ebédszünetben néha megtehetem, hogy kimegyek a városba sétálni. ezek ellenére még mindig fáj,és soha nemérzem, mikor akár fekszek is, hogy javulna az állapota.

és még egy különös dolog szokott történni: de ez már egy éve, vagy többis, hogyha pl utazok buszon akkor hirtelen magától megmozdul a lábam. (mint amikor rácsapnaka térdre kalapáccsal) de ez többzsör is előfordult már tv-nézés vagyéppen fekvésnél is.. és olyan  mintha rángatóznék egy nagyot, de csak egy pillanatra. Ha  általában nem ér le a lábam  aszékekről, akkor rászoktam, hogy törökülésben ülök a széken, még ebédkor is. Gondolom ez is rossz?

 

kérem segitsenek

pócolom és vizes-nedves borogatásba rakom a lábam. dehát a munkahelyemen se járkálhatok végig

mit tudnának ajánlani?és az a hirtelen rángatozás miért van?

köszönöm