t3v3d3s Creative Commons License 2006.08.13 0 0 162
A típusokat én most nem fogom neked végignézni, de a 0 fokos zóna szerintem sehol nem lehet egyenlő a zöldségesfiókkal, az enyémben mindkettő van. A z.fiókon a "páradús" szerintem annyit jelent, hogy van rajta egy tolóka, amit ha kinyitsz, kimegy a pára, ha becsukod, bent marad :) Én nem tartok zöldséget a hűtőben, szóval nem tudom, mennyire hatásos. A vákuumos izé - hát, szerintem nem kötelező használni hozzá a vákuumot (én nem használnám, de én lusta vagyok), az árában viszont biztos benne van.

A 0 fokost én konkrétan utálom, ui. az egész hűtőben minimálon menetve is teljesen jó hideg van, és feleslegesnek érzem azt a fiókot kihúzó mozdulatot (ráadásul nem is látod át, hogy mi van benne, egyszerűen elfelejtődik a benne lévő kaja), és eleve egy polcnyi részt elvesz, holott annyi parizert meg sajtot soha nem tárol ott az ember (én a nyers húst is max. egy napig tárolom a hűtőben, szóval az sem játszik).

Szerintem azért menj el műszaki áruházba is, és nézd meg, ha van készleten, érhetnek meglepetések, hogy nem teljesen olyan az ajtóbeosztása, dizájnja stb., mint a katalógusban.
Előzmény: jaccso (161)