turtur Creative Commons License 2006.08.29 0 0 103
Ne törődj vele.
Talán még nem tudja, hogy az olvtársai békét kötöttek. Onogur szerint legalábbis.
Emígyen ha valaki ezt mégsem tudná, Onogurnak kell intézkednie az értesítésekről.

Ha meg ez nem történik, előbb-utóbb válaszolnom kell a még mindig feltüzelt hevülettel élőknek, akik minderről semmit nem tudnak.

Kedves Onogur!
Nagy feladatot vállaltál magadra. Kisádám és cuki meg a többi ma is nyughatatlan lélek stb. száját tapaszd be olvtársi szereteteddel. Nem kérek a mocskos jelzőikből, amelyeket a moderátorok nem "díjaznak". Ha én egyszer is a töredékét ideírtam volna, már régen dagonyáznának a kitiltás feletti örömükben.

De tudod, én pontosan ismerem az itteni működési mechanizmusokat. Ök bármit megengedhetnek maguknak, miközben levitézlett nyelvészeti tanokat védelmeznek. AZ utcasarkon ezt hívják kettős mércének. E gyakorlatnak egyébként te magad is aktív részese vagy, amikor olyan ajánlatot tettél macskusznak, hogy nem reagálhat még a sértésekre sem, miközben azt ajánlod számára, hogy takarodjon el. "Közvetítői" szereped efféle alapokon azért eléggé különös.

Miközben mégiscsak közvetítői sikert kívánnék neked, szkeptikus vagyok, hogy miképpen bírsz el a saját láncos kutyáiddal...
És persze magaddal is.
Előzmény: macskusz házikusz (102)