landsmann Creative Commons License 2006.09.03 0 0 231

Hogy miért viselkedik úgy a főnökasszony? Nem tudom. Általában nem szokott probléma lenni közöttünk, tényleg minden rendben szokott lenni. Általában olyankor vannak ezek az, én csak úgy hívom "kirohanások", mikor valami probléma merül fel. A férje maga a megtestesült nyugalom. Az sosem problémázik semmin. Sokkal higgadtabban látja a dolgokat. Ráadásul éppen olyan dolog okozta, okozza a problémát, ami nekem is heppem. Az időpontok. Ami nálam 18 óra, az nem 3/4 hat és nem negyed hét, hanem 6 óra. Ő ezt egy kicsit tágabban értelmezi. De nem is ez lenne itt a baj, hanem sokszor meggondolatlanul, a dolgok hátterét nem ismerve tesz  vagy mond véleményt, másokat ezzel megbántva. Ugyanezt a problémát már egyszer pár hónapja eljátszottuk, akkor csendben megbeszéltük, elsoroltam hogy mi a bajom ezzel a dologgal. Most megint ezzel volt gond. Lehet  hogy én is egy kicsit drasztikusabban nyilvánultam meg, de mikor bejött, már az arckifejezésén láttam, hogy ebből veszekedés lesz. Abban a tekintetben minden benne volt. Nem tagadom hogy én estem neki, igencsak meg is leptem ezzel. Majd látom hogy milyen kedvem lesz holnap, aztán lehet hogy elnézést kérek a megnyílvánulásomért.

A térdem már több év óta szokott fájni időnként, szóval nem újkeletű a dolog.

Ihlet egyelőre nincs, se motiváció hogy írjak. Ha lesz, akkor nem fogom kihagyni. De annak nincs értelme hogy az ember erőltesse magát ha nem akar írni, aztán abból úgysem lenne semmi.

A vasutas topickhoz fényképezgettem vasúti témájú képeket a hozzászólásomhoz. Egyúttal a képekkel próbáltam, próbáltunk kideríteni valamit. De tulajdonképpen csak egy elmélet vált be bizonyos jelzőtáblák elhelyezésével kapcsolatban, de annak igazolására sincs kézzelfogható bizonyíték.

Előzmény: Melles-leg-nő (230)