WooDoo Creative Commons License 2006.10.13 0 0 163

Hi,

OC 259, v. Mahle 03W50.

Valamelyik számot biztosan át tudják fordítani a boltban egy olcsóbb utángyártott szűrőre, azt hiszem az 1,2-es Clióé való bele. Télen ne sajnáld bele a drágább olajat, legalább 5W-40-est vegyél, 2 liter nem vág földhöz.

 

Nekem sajnos most nincs egy Aixamom sem, pedig nagyon kellene, mert az a legjobb pizzát kiszállítani. Most kénytelen vagyok egy Microcar Virgot adni a futároknak.

 

A Microcar régebben nem volt a kedvencem, de most egy nagyon jó állapotú példányt sikerült szereznem. Egészen megkedveltem, nagyon stabil a járgány, nem pattog, nem zörög, nagyon kényelmes, igazi nagykocsi fíling:)

Nagyon jól fel lehet újítani ezeket a kocsikat, le kell szedni a motortaró acél segédvázat és a hátsó futóművet, le kell homokfúvatni és galvanizálás után porfesteni. Jobb lesz mint újkorában, mert gyárilag csak egy vékony réteg akrilfestéket fújnak rá, azt meg lemarja a só néhány év alatt. Ezt a járgányt egy kicsit tuningoltuk, lecseréltem a gyári kipufogót egy alu sportdobra, qrva jó lett a hangja. Vettem rá alufelniket, és kap még rozsdamentes acél pedálokat és váltógombot is, meg még lefóliázzuk az ablakokat. Két hete kezdtem hozá a Virgo felújításához, már csak az ablakmosó szivattyút, a kilométeróra-spirált és a tanksapka zárat kell kicserélnem.

 

Előzmény: rrr4r (162)