kovipet Creative Commons License 2006.10.22 0 0 133

Édes hírt találtam a hirszerzön. Na, ezért maradj még egy kicsit Fletó Fletovics Jemelján (úgye így csúfoltak, akik elszedték az uzsonnádat a polgáriban)! Vegyétek hátatkora a "balhét", te meg bűntársaid, az őszödi bagázs (tudod, ahol a partmenti villát loptad ingyért mitőlünk, adófizetőktől) és cipeljétek mondjuk.... mondjuk: márciusig. Március idusáig. Akkor már lesznek 60-65%-kal megturbózott fűtésszámlák (nemleszgázáremelés) és lesz alacsonyabb nettóbér a pupákok zsebében. Oszt ha már a nyugdíjas szavazóitok nem tudnak gyógyszert kiváltani, elmaradnak életükben először a rezsi befizetésével és ők mennek utcára - NA AKKOR BEÁLLOK ÖNKÉNTES RENDŐRNEK :)))))))))))

 

_*******************

 

 

"2006. október 22. 09:30

Elbocsátások, áremelések, a támogatások leépítése, bérbefagyasztás – baljóslatú kifejezések a jövőből. A büdzsé tervezetét a PM a minap terjesztette hivatalosan a kormány elé, de az MSZP munkacsoportjainak vezetői és néhány szakpolitikus már egy nappal korábban megismerhette a nem túl szívderítő prognózisokat.

 

„Milyen lenne? Kegyetlen” – jellemezte az MSZP egyik szakpolitikusa a 2007-es költségvetés tervezetét, melyet első körben a párt néhány képviselőjének, jellemzően a különböző munkacsoportok (költségvetési, oktatási stb.), parlamenti bizottságok vezetőinek juttattak el még tegnap"