csubi8 Creative Commons License 2006.11.08 0 0 186
sziasztok,

örülök, hogy megtaláltam ezt a fórumot, mert éppen Aixam lázban vagyunk. köbö egy hónapja vagyok abban a helyzetben, hogy mopedautó bolond lettem, mert kissé gázos, hogy évente 65.000 ft-ot fizetünk a kocsinkra, ami csak a kötelezőbizti!

látom itt mindenki "profi" már a témában, csak egy-két észrevétel a hitetlenkedőknek. az aixam kisautóknak nem szükséges besorolásuk miatt töréstesztekre menni, azonban 1997 óta a gyár önként vállalta, hogy ebben a kategóriában elsőként vállalja a megmérettetést (történetesen a 400-as dízel kerelámpás Aixammal) és a fényképek alapján egyben maradtak az utasok mind frontális, mint hátulról történő ütközéseknél. ennek csak azért néztem utána, mert valszeg nemcsak városban fogom használni az autót.

másik dolog, hogy karácsonyra lehet, hogy meglepném magunkat egy fentebb említett változattal. ha valakinek van eladó, esetleg beszélhetnénk róla. ha csere + kp is szóba jöhetne, még tutibb lenne: van egy 125-ös Piaggio Skipper robogóm (vatera), vagy egy Ford Escortom (használtautó), amit szívesen cserélnék + suska. további infó annak, akit érdekel.

csákány