wawabagus Creative Commons License 2006.11.12 0 0 423

Még nem voltunk állatorvosnál. Biztos nagyon fiatal. Az én kutyusom, aki már nem él :-( (Prüntyi) egy évesen került hozzám (szintén talál kutya) és akkor már megvolt az összes foga. De Csövinek :-) még van egy hézag ott a 5-6. fog környékén. Talán olyan fél éves? Aga (=Prüntyi) nem volt ennyire dilis, de nem tudom, lehet ez személyiség kérdése is...vagy a kor miatt, meg méret miatt is...Csövi elég kicsike, Aga meg egy németjuhász volt. Nem tudom. Szóval dilis is, de ha a "feladatáról" van szó, akkor nagyon komoly :-)...őrjáratozás, vigyázás, nagyon figyel mi történik körülöttünk :-)), mindenről tudnia kell...szóval dilis is, de "kötelességtudó" :-). Meg elég gyorsan vette a lapot, mikor ülni tanítottam :-)...bár nehezen tudta a fenekét a földön tartani, mikor ott volt a finom konzerv :-). Szóval úgy néz ki még semmit sem tanítottak neki. Egyedül azt, hogy a házba nem mehet be :-), de se ülni se egyéb alap dolgot nem tud. Újra fel kell idéznem, hogyan kell ezeket megtanítani :-). Már olyan rég volt.

 

De még arra gondoltam, hogy később lehet apu megenyhül, már csak azért is mert Csövi úgy tekint apura, mint az ISTENRE :-DDD...ezt apu persze nagyon szeretni :-D

...szóval remélhetőleg nem akar majd neki rosszat télen sem. Olyan kis vékonyka, hát megfagy szegény. Meg szerintem olyan kis kedves bújós kutyus lenne...legalább estére. 

Előzmény: hoppaaa (422)