Mézga Creative Commons License 1998.09.09 0 0 43
Lacika!

Először mondom a kellemeset. Reggel azt és annyit reggelizel, amit csak akarsz. Ebédre vagy egy gyenge menza/üzemi kaja/vendéglői menü kenyér nélkül. Vacsorára paprika, paradicsom és hagyma összevágva, sóval és borssal ízesítve, szintén tetszés szerinti mennyiségben. Inni kizárólag ásványvizet szabad (Kékkúti, Apenta, Fonyódi, Mohai Ágnes, a többi nem az). És most jön a problémásabbik rész.
Reggel és este meg kell csinálni 5x10db hanyattfekvésből felülést a következő módon: a lábadat beakasztod valami nehézbe, a két kezedet a homlokodhoz érinted (nehogy segíts emeléssel vagy lendülettel) és 30 mp alatt megcsinálod a 10 db felülést, utána 30 mp pihenés és így tovább.
FIGYELEM!!!! Az 5. sorozatot is 30 mp alatt kell megcsinálni. Borzalmas izomláz az elején garantálva. Ezen kívül naponta 6 - 10 km-t kell kocogni kellemes iramban (nem meg - meg állva) saját ízlés szerint.
Mind a kaját (no alkohol), mind a mozgást pontosan és állandóan kell tenni. Eddig rajtam kívül többen (kb 8 - 10-en) értek el max. 2 hónap alatt min.10 kg csökkenést. Egyébként a végére még élvezték is a mozgást.