WooDoo Creative Commons License 2006.11.16 0 0 231

Tegnap a fiam egy Microcar Virgoval leszorított egy kamiont az útról, az meg belelökte orral az árokba. A gyereknek be volt kötve a biztonsági öve, így csak a térde meg a bordái zúzódtak meg egy kicsit. Ha ugyanez a szituáció egy robogóval történik, biztosan nem úszta volna meg ennyivel.

Érdekes módon, a kocsi alig sérült, mindössze néhány repedés lett az első lökhárítón, letörtek a jobb első lámpa felfogató fülei, eltört a hűtőventillátor, meg az ajtó és a küszöb sérült. Az ajtók tökéletesen záródnak, még a motorháztető is, és a saját lábán hazajött a járgány. A kamionnak összetört a lökhárítója, és behajlott a fellépője.

Lehet hogy a töréstesztje tragikus a mopedautóknak, de kb. 50 km/h-val ment a gyerek amikor ütközött, ahoz képest viszont elenyésző a járgány sérülése.

Valószínűleg átfestetem a Virgot metál feketére, kicsit megtuningolom, és ezt fogja megkapni a gyerek iskolába járni, az Ambráját meg eladjuk. Ha érdekel valakit egy hibátlan, full extrás, 26e km-t futott, 2000-es Ligier Ambra, dobjon egy mailt a mopedauto kukac freemail pont hu-ra. Az ára 680e Ft, lehet kicsit soknak tűnik, de ez egy tuti járgány, és GPS szerint is lazán megy 65-öt. A km-óra szerint 70 a végsebessége:)

 

Ez a törött Vírgo:

 

Ez meg a fiam Ambrája: