tatrafan Creative Commons License 2006.11.18 0 0 6

Innen lehetne folytatni:

 

 

derekbell válasz | megnéz | könyvjelző 2006.11.18 22:29:46 (28003)

Na látod, most rátapintottál az egész miskulancia legnagyobb geciségére!!!!

 

Már vagy  fél éve rinyálom, hogy a Muzeális Minősítő Bizottság  NEM LÉTEZIK jogilag!!!!! 

Létrehozta, életre hívta egy miniszteri rendelet, csak éppen szándékosan vagy figyelmetlenségből elfelejttek valóságot és életet adni neki!!!!!

 

De mindenek előtt: ki találta ki az egészet? Ki fogalmazta meg az egészet?  Az Ebtenyésztők Egyesülete? Vagy a Magyar Filatéliai Szövetség?????

 

Ne röhögtesd már ki magadat.....

 

Pontosan ez az, ami miatt a FIVA-nál és az Alkotmánybiróságnál kellene folytatni ezt az egész cirkuszt. A legaljasabb, legsunyibb működési felépítés, amit valaha is láttam...

 

A MMB nem vonható SEMMIÉRT kérdőre, felelősségre,

Nem szólítható meg, nem perelhető. NINCS megnevezett vezetője, nincs székhelye, nincs postai címe,  egy birósági kereset, de még egy egyszerű levél sem kézbesíthető sehová!!!!!!!!!!!!!

 

NEM létezik!!!  Nincs egy névvel és címmel ellátott hivatalos  pecsétje!!!! Mutass akár egyetlen minősítési dokumentumot, amin a MMB pecsétje van rajta?????

 

Ébredjetek már fel végre!!!! Vegyétek észre ezt a sunyiságot!!!!! Szepes Gábor már évekkel ezelőtt megírta ezt a honlapján!!!!!!.

 

A benne lévő "tagok" röhögve mutogatnak egymásra. "Semmi közük hozzá." Bármit a Minősítő Bizottság dönt el, és ők csak egyszerű tagok benne. De magát a Bizottságot NEM tudod elérni..................................

Előzmény: motorkami (27991)