WooDoo Creative Commons License 2006.11.18 0 0 245

blackdani:

hozzád talán én vagyok a legközelebb, de én nem tudnék 500e alatt jó kocsit hozni neked. A JDM is 520e-be van eddig, és még 1-2 hét munka van rajta, de ez nagyon szuper gép lesz, nem is akarom egyhamar eladni. A Microcar Virgot 550e-ért adtam el, ez még nekem is többe került végül, de hát a gyerek kicsit leamortizálta, túlzás lett volna elvárni hogy még nyereség is legyen rajta.

 

Nem kis kockázat elautózni az ország másik végébe, aztán ha már ott vagy muszáj venni valamit hogy ne bukd el az utat, de pont ilyenkor szokott az ember jól beleválasztani. Senkit sem szoktam lebeszélni arról hogy messziről (esetleg külföldről) hozzon kocsit, de sokszor rosszabbul járnak mintha kicsit drágábban megvették volna helyben. Rádásul ha valami eltitkolt hibája van a járgánynak, vissza sem tudod vinni.

Nem biztos hogy jobb egy "szakértőtől" vásárolni, mert sok hibát nagyon könnyű álcázni. Pl. ha rossz a fesszabályzó, csak le kell húzni a megfelelő sarut, és már mindjárt nem látod a hibát. Aztán majd néhány nap múlva nagyot nézel amikor nem indul a motor, szabályzót meg nem kapsz sehol.

Előzmény: blackdani (242)