tatrafan Creative Commons License 2006.11.22 0 0 127

Igen, ez nekem is.

 

Bár megfigyelésem szerint először derekbell szőtte bele a végeláthatatlan hozzászólásaiba a fórumtársak feleségét/barátnőjét, mégha ennél sokkal bonyolultabb formában is, ahogy tőle megszoktuk. Csak ehhez el kell olvasni tőle az elmúlt fél év összes hozzászólását.

 

Nyugodj meg, nem kell komolyan venni keepit fenyegetéseit, ő ismeri közülünk (személyesen) a legjobban derekbellt, ezért ilyen "közvetlen" vele. Legalábbis a legtöbbször ő beszélt vele, javította az autóját, stb. Pl: derekbell szerint ő nyomta fel a minősítőknél, hogy mik a rejtett hibái a kocsijának, hogy meg lehessen buktatni. Ismétlem: keepitretro felügyelete mellett készítették fel a veteránvizsgára, szigorú költségvetéssel, (azaz: max 150.000 Ft), nem ment át, és azóta gennyes pletykákat terjeszt róla. A buktató minősítő, derekbell saját bevallása szerint, egy régi jó barátja - volt.

 

Máskülönben eddig kb. 30 hozzászólásomat nem küldtem el derekbellnek, amiket hirtelen felindulásból írtam, de inkább töröltem. Voltam már "a főtitkár úr csahosa" (ez a jelenlegi MAVAMSZ-elnök, én egyszer láttam 100 méterről, ő derekbell másik volt jóbarátja, hiszen derekbell maga is MAVAMSZ-elnökségi tag volt anno) "ugattam" össze-vissza, voltam hülye, értetlen, analfabéta, IQ-bajnok, mittudomén, nem is emlékszem már mindenre. Visszataszítóan, és tudatosan rosszindulatú alak.

 

keepitretro meg sajnos egy ilyen hirtelen természet.

 

Én pedig qrvára unom, hogy akkor is név szerint szerepelek derekbell hozzászólásaiban kellemetlen kontextusban, ha napokig nem foglalkozok vele. Én ezt hívom provokálásnak. Ha nem foglalkozom vele, akkor emleget. Ahogy keepitretrót is, csak ő nem olvassa folyamatosan a fórumot, mint én, tehát őt kevésbé zavarja, de ha néha észreveszi, akkor ő sem sem bírja megállni szó nélkül - hozzáteszem: sajnos. Nem kell megszólítgatni, nem kell utalgatni rá, és akkor majd nem akad ki!

 

Majdnem azt mondtam, hogy megértem, de nem, a rokonok emlegetését és egymás fenyegetését elutasítom!

 

Akkor is, ha esetleg a jövőben én csinálnám...  

 

Egyébként nagyon szomorú, hogy ez van a Veterános Fórumon! Pontos dátumot tudok arra vonatkozóan mondani neked, hogy mikor kezdődött. Tök egyszerű.

 

Azelőtt ez a topikrombolás, kötözködés, kioktatás, fenyegetés, sértegetés, gyűlölködés: nem volt. Ez az egyetlen tény ebben a terméketlen vitában. Baromi jó topik volt a Veterán!

 

Ja, és látom pizo is lassan felkerül a Feketelistára. Ő asszem igazságügyi szakvéleményt írt neki, hogy jó állapotú a Rover. Te is így fogsz járni, minél inkább próbálsz szót érteni vele, annál többször fog megsérteni.

 

Mi már mind túl vagyunk ezen a szakaszon. De az újak rendre végigjárják, nevezhetjük ezt egyfajta beavatási szertartásnak is   :-))))))

 

Előzmény: cadillac (122)