keepitretro Creative Commons License 2006.11.22 0 0 133
derekbell: "Az viszont tény ,hogy a gumitömítés alatti "állapotokról" csakis két ember tudhatott - én NEM - és érdekes módon valamiért csak kizavart B.K. a fellebbezés helyszinéről, hogy aztán azokat az ominózus gumitömítéseket feltépve elkészíthesse szakszerű leleplező fotóit...

Ezek után talán mégis joggal vélhetem, hogy valaki súghatott B.K.-nak, hogy tutira hol keresgéljen..... Ha nem ő, akkor a másik illető.... De az is csak tőle tudhatta, hogy milyen állapotban van az ajtó.)"



1. azért mert neked egy autó csak egy összemosódó színfolt azért másnak - aki ért hozzá- nem az! Aki hozzáértő szemmel átnéz egy autót azonnal kiszúrja az ilyen hibákat nem kell hozzá besúgó.
Keresztbe tettek neked (nem az 504laci, gyébé de még csak nem is a Szegvári vagy a Borsche) csúnyán az biztos.
2. amit mi az autódon megcsináltunk azért vállaljuk a felelőséget. Nem nekünk fizettél, akkor is. Ha valamit elrontottunk kijavítjuk függetlenül az ellenséges légkörtől és attól hogy már nincs közünk a műhelyhez ahol készült. Ez alapelvünk akik hozzánk jönnek ezért jönnek. Lehet hogy hibázunk nem az anyatejjel szoptuk a szaktudást, de nem hagyunk senkit sem a szarban!!!!!!!
3. a fentiekkel szerintem te is tisztában vagy de miért rajtunk bosszulod meg a sérelmeidet? Miért nem gondolkozol el azon hogy ki is tett neked keresztbe és ott vered az asztalt?? Értsd már meg hogy nem lehet esténként végig olvasni a topikot az 1millió barom hosszú hozzászólás miatt! Ez nem az a műfaj ahova kisregényeket kell írni.
Nyiss egy blogot pl. Ígérem oda is néha beírok valami durvát. Minősítem majd a családtagjaid viselkedését (nem a családtagjaidat!!) amitől jó kis flamek lesznek.
Persze nem azért mert ettől bármi is jobb lesz, hanem csak azért hogy pörögjön.
.
Előzmény: derekbell (132)