Törölt nick Creative Commons License 2006.12.04 0 0 206
Ezt a lekövetés-ellenes szakmai hangulatot ;-D elvileg kívánnám eloszlatni: SZERINTETEK ha egy hívás érkezik egy PHONE irányába, akkor - amennyiben nem tarja nyilván a GSM forgalom-vezérlő rendszer, hogy ki hol van, legalább +/1 "oldal-cella" pontossággal, azaz így max 10-30 cella jöhet számításba - és kötelítően valósághűen (ez nem jelent log-olást is!), akkor a célállomás helyének beazonosításához milyen legkisebb számu cellavezérlőt (BTS-t) kellene megszólítania (~broadcast!), hogy egyetlen végberendezést beazonosítson? Ez mennyi időbe kerül és adott esetben menyire küldi torlódásba a hívásokat?

Szvsz kevertek két fogalmat: a forgalomtechnikai vezérlés elveit a megfigyelés elveivel.
Első esetben csak a rendszer számára fontos az infó, a második esetben egy harmadik félnek is ki kel azt szolgáltatni: ez utóbbi eleve korlátos.
Hogy aztána szolgáltatók milyen log-okat és milyen idő- vagy térbeli felbontással készítenek és tárolnak, és főleg meddig és miként, valamint kinek szolgáltatják ki, arra ott az Eht., a Btk, Rendőrségi Tv. a NB tv, a BE tv és az Ügyészségekről és a bíróságokról szóló törvények...

A legjobbakat!
Maus Robi
Előzmény: Aksi (196)