elemes Creative Commons License 2006.12.05 0 0 230
A mobiltávközlés és pláne a lehallgatás sokkal bonyolultabb dolog annál, hogy szakdolgozati témának válaszd. Leginkább pedig olyan "érzékeny" terület, amelyhez csak több év szakmai gyakorlat után lehet közel kerülni.

A lehallgatás természetéből adódik, hogy szabadlábon levő, aktív bűnözőkkel szemben használt eszköz. Elsőrendű szempont, hogy a megfigyelt személy semmiképpen ne szerezhessen tudomást a megfigyelés tényéről -- különben más kommunikációs csatornát fog választani (pl lecseréli a kártyáját vagy esetleg a telefonját is). Biztos vagyok benne, hogy a lehallgatásra olyan eszközöket használnak, amit kívülről nem lehet észrevenni, sem pittyegés, sem visszhang formájában.

Valamint arra is nagyon gondosan ügyelnek, hogy a lehallgatással kapcsolatos technikai információk ne jussanak ki a szolgálatoktól. Egy szakdolgozat pedig nyilvános...

A sinusokat meg szerintem nem érdemes belekavarni, hiszen magad is írod, hogy digitális. Ha pedig egyszer már digitális, akkor sokkal egyszerűbb a digitális jelfolyamot lemásolni vagy ilyesmi. Nem...?
Előzmény: Törölt nick (227)