Törölt nick Creative Commons License 2006.12.06 0 0 268
Figyelj csak!

ÉN úgytudom, hogy a szimpla mobil-lehallgatások a szolgáltatói oldalról támogatva mennek végbe, azaz a megfigyelni kívánt hívások A->B és B->A beszédinformációit (meg az egyéb esetleg szükséges aktuális adatokat) "egyszerűen" továbbítják a lehallgató személyzet/gépezet felé.
A lehallgatni kívánt A vagy B (nyomozati értelemben kellemes esetben pedig A és B) "kiválogatását" a GSM rendszernek KELL megoldania - ez került anno milliárdokba!

Igaz ez a törvényes út.
Erről viszont szvsz elvi alapokon - péládul egy általad kitalált és felvázolt megoldással! - elég könnyen írhatsz szakdolgozatot, mert ehhez a GSM rendszer hálózati, forgalomtechnikai és adminisztrációs rendszereinek blokkvázlatát kell szvsz csak ismerned és a "kiválogatás" metodikájára kitalálnod egy eredeti (nem feltétlen kapásból működő) ötletet! (Ettől mág lehet, hogy meghívnak az NBH-ba dolgozni!!! ;-DDD)

Elvégre azt egy ilyen témaválasztásnál OBJEKTÍVE nem vrhatja el senki sem Tőled, mint diplomázótól, hogy MŰKÖDŐ modellt építsen! Már csak azért sem, mert az szvsz ab ovo jogsértő lenne... ;-)


Amire Te itt viszont vissza-vissza térsz, az szvsz az illegális (a filmekből ismert) olyan lehallgatás, amelyet a szolgáltató nem, hogy nem támogat, de kifejezetten nemis kell ilyenről tudomással bírnia.

Ehhez képest akkor most mit is akarsz voltaképp?

Üdv!
Robi
Előzmény: Törölt nick (240)