Leofan Creative Commons License 2007.01.07 0 0 13

Kedves Kutyarajongó Társak!

 

Remélem nem haragszotok meg, hogy idetoppanok közétek és máris egy kéréssel fordulok hozzátok.

A Leonbergi kedvelők topicjának vagyunk lelkes tagjai, persze nemcsak leósok, sokkutyások vagyunk...épp ezért írok.

 

December 30.-án reggel keservesen síró kiskutyát találtunk a házunk előtt.

Természetesen befogadtuk, a mi három kutyánk mellé.

Tündéri, alkalmazkodó, kedves és nagyon értelmes kiskutya, aki max. 3 hónapos lehet.

 

Azért írok hozzátok, mert közben lassan kiderülget, hogy mi is a kiskutya hányattatott rövidke sorsának története és ha minden igaz (ami nagyon szomorú), akkor a mamája egy golden retreiver keverék kutyus volt, aki rajta kívül még 4 kisebet ellett, a többiek és a mama is eltűnt. A "gazdi" sem a mamakutyát, sem a kölyköket nem keresi, sőt, valószínű örül, hogy megszabadult tőlük.

 

Benji - ez a nevet kapta, megkapta, valószínű élete első, oltását, szép, egészséges, fényes fekete bundájú, hátsó lábain fehér papucsos eb. Az állatorvos szerint is tiszta labradoros. Ha onnan jön, ahonnan a fáma szól, akkor esélyes, hogy labrador a papa.

 

Nagyon kérlek Benneteket, ha tudtok olyan csodás embert, aki új, szerető otthont tudna adni ennek a kedves kiskutyának, jelentkezzen nálunk.

(Sajnos, mi csak ideiglenesen tudjuk tartani, mert kis kertünkben már hárman vannak, két óriás és egy kis öreg keverék. Ők bár elfogadták a kis jövevényt, kissé lelkibetegek amiért rájuk kevesebb idő és figyelem jut.)

Benjit természetesen csak igazán jó helyre adjuk tovább. Vagy kutyatárs kell neki vagy olyan gazdi aki él hal érte és közelében lehet!

 

Segítségeteket köszönöm és bocs a sok helyfoglalásért!

 

Nóra 06 30 314 00 61

Balázs 06 30 9246 230

leownora@enternet.hu